Face to Face

Face to face

OVER

Face to Face is dé salon voor huidverbetering én huidverjonging. Face to Face is gespecialiseerd in exclusieve behandelingen waarmee u uw natuurlijke schoonheid behoudt met een verantwoorde aanpak. Het laatste nieuws op dit gebied de Venus Swan, een natuurlijke manier om het collageen in de huid te stimuleren, met verbluffende resultaten. Zo blijft u de plastisch chirurg een stapje voor. Uw bezoek aan onze salon start met een kennismakings-behandeling. Vervolgens ontvangt u een deskundig advies om het door u gewenste resultaat te behalen.

 

Face to Face werkt met het triple-A merk Maria Galland en Neoderma. Voor de verzorging van de nagels gebruiken wij OPI en CND. Tevens zijn wij Brow specialisten en kunt u zich professioneel elektrisch ontharen. Manicure, pedicure en waxing behoren ook tot onze behandelingen.

 

Wij zorgen ervoor dat het gewenste resultaat bereikt wordt met de meest hoogwaardige producten en behandelingen. Wij nemen graag alle tijd voor u en u kunt altijd rekenen op onze nazorg.

 

Uw wensen staan centraal waarbij persoonlijke aandacht en eerlijk deskundig advies altijd voorop staat.

ADRES

Maasstraat 145, Amsterdam, Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Di, Wo: 9.30 tot 21.00
Do, Vrij 9.30 tot 18.30
Za 9.00 tot 17.00

LOCATIE