Ramón Mossel Makelaardij

Rámon Mossel

OVER

Ramón Mossel Makelaardij heeft zich de afgelopen 13 jaar ontwikkeld tot een allround en dynamische organisatie. Zowel particulieren als professionele opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, beleggers en beursgenoteerde organisaties, behoren tot onze clientèle. Dankzij ons doorzettingsvermogen, oplossingsgerichtheid en een schat aan ervaring hebben wij in alle segmenten vele succesvolle transacties voor onze relaties weten te realiseren en een uitstekende relatie weten op te bouwen.

Kiezen voor Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV is kiezen voor een kantoor met ervaren makelaars en medewerkers. Wij kennen de stad als geen ander en de Rivierenbuurt in het bijzonder. Wij hebben een sterke focus op resultaat, waarbij uw belang altijd voorop staat. Of het nu gaat om uw aankoopopdracht of verkoopopdracht, u kiest voor een persoonlijke en frisse aanpak.

U bent van harte welkom op ons kantoor de Maasstraat 128 voor een persoonlijke kennismaking. Een geheel vrijblijvend gesprek bij u thuis behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Graag tot ziens,
Ramón Mossel en Team Ramón Mossel Makelaardij o.g.

ADRES

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam, Netherlands

TELEFOON

020 3052662

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vrij 8:30 - 17:30

WEBSITE

ramonmossel.nl

LOCATIE